MIELŐTT JELENTKEZNÉL A TANFOLYAMOKRA

Szeretnék egy kicsit írni a tanfolyamaimról, technikáimról. Úgy gondolom, fontos lehet azoknak, akik jelentkezni szeretnének.

Ezek a technikák, legyen az a Test-táca, a Személyiséged-Valósága, vagy a Személyiségek-Tánca, nem megtanulható forma. Persze vannak olyan elemek, melyeket igen. Sőt. Sokat lehet tanulni, de nem abban az
értelemben, ami az általánosságban szerepel.

Ezek a technikák ÉLŐ folyamatok. Ezt úgy értem, hogy bár a tanfolyamok általában napi pár órák, de a valóságban ezek, a tanfolyam megkezdése előtti naptól, a tanfolyam utolsó napjáig a nap 24 órájában teremtenek.

Képzeld azt, hogy elhatározod magad. Elhatározod, hogy részt veszel valamelyiken. Van egy probléma, vagy egy nehézség az életedben, vagy csak egyszerűen elindultál önmagad felfedezésére. Ez a szál benned az elhatározásra szólít fel. Az elhatározásod pedig döntést szül.

Ekkor jelentkezel, és a döntésed érvénybe lép. Attól a pillanattól kezdve, ahogy a döntésed megszületett, éli a jövőt, éli és dolgozza azt, amin épp munkálkodsz.

Mikor ott vagy a tanfolyamon, ez a munka tovább folytatódik. A tanfolyam nem más, mint egy kép, egy élő kép festése, a Te képedé. Te vagy a ceruza, én a kéz, és együttesen megrajzoljuk a festményt. Az élet pedig kiszínezi. Nincs két egyforma tanfolyam. Nincs két egyforma forma. Nem lehet. A Te életedben a Te ok-odnál fogva, a Te elhatározásodból született döntésed hozott el arra a napra. Másnap más ok, más elhatározás, más döntés...

Pontosan azért, mert egy élő kép készül, a Te képed, ott a helyszínen, bár többen vesznek részt, csoportosan, mégis a festmény annyi, ahány ember jelen van. Van egy csoportos is, ami a kis különálló képek készítését segíti.

Tudom, nem írtam le egyszerűen, de egy ilyen élő alkotást szavakban önteni, lehetetlen, képtelenség. Én mégis megpróbálom.

A weben leírtam, hogy aki ezen a tanfolyamon részt vesz, az készüljön fel a változásra. a magocska, ami a lehetőségeidet hordozza, benned ott kicsírázik, és az életben majd kivirágzik. Pont ezért, mert egy élő rendszerben, és egy élő rendszer alapján működő technika, így a kapcsolódás, az eggyé válás, eme rendszer és a te életedből kialakult döntésed, eggyé olvad. Ekkor csírázik a mag.

Az életedben ennek következménye a változás. Mivel a változás magába rántja a megváltoztatni valót, miközben vonzza a már megváltoztatottat, így minden, mit e kettősség magában hord, megéled. Nem könnyű. A változás mindig felborítja a megszokottat, és keresi az új állandót. A forma, mely szétesik darabjaira, majd újra formát ölt. Csak már más az alakja...

Hogy ne csak a szám járjon, megkértem egy pár embert, hogy írják le a tanfolyam alatt megélt élményüket, majd a későbbi változásaikat, és mindent, amiről úgy gondolják nektek hasznos lehet a döntésetek elhatározásához, és meghozatalához.

Még valami. Egyedül a A Név tanfolyam megtanulható. De ott csak egyszer lehet résztvenni ebben az életben. Ha nagyon nem vagy biztos abban, amit ott kaptál, s vittél, még egyszer, de szabályokhoz kötötten lehet csak részt venni. Sem kiadni, sem terjeszteni nem szabad. Mások érdekében.

A személyiségek tánca pedig egy nagyon hatékony és nagyon erőteljes technika. Ezen a tanfolyamon csak a megfelelően felkészültek vehetnek részt, ill. azok, akik már legalább egyszer részt vettek valamelyik tanfolyamomon.

Ezekkel a technikákkal lehetőséged nyílik rálátni a világodra az ismeretlen és az ismert világ határmezsgyéjén táncolva.

MINDEN, - mivel eddig találkoztál, az érzelmektől az élőlényekig, minden, - mit a szemed látott, a füled hallott, a szád ízlelt, minden, - mi mögötte van, mikor láttad és ítélted, mikor hallottad és táncoltad, mikor érezted és kívántad, és azon túl is, mikor mindezek után ,- mikor ítélted, s választottál; mikor táncoltad, s énekelted; mikor kívántad és megkostóltad, és az, - amit választottál; az, amit énekeltél; és az, amit megkostóltál, minden-minden, mit csak ember szóval illet, és azon túl is, a TE VILÁGODAT KÉPEZI!

Felfedezheted világodat, amiben eddig éltél, csak nem láttad. Felfedezheted önmagad határait, és ha nem tetszik, lerakod azokat. -Csak te szabsz neki határt, mi az, amit be akarsz fogadni a világodba, és mi az, amit nem. Megteremtheted magadban mindazt aki vagy, s azt, aki akarsz lenni. Te rakod oda, és te veszed el a határaidat. Szabadság önmagad felett. Kiveszed azt a szeletet a mindenségből, mi csak tetszik neked. Önmagad mesterévé válsz. Minden, mi egyszer az ismeretlen fogalmába tartozott nálad, az egyszerre realítássá lesz. Világodat tágíthatod, s csak te szabsz neki határt, csak, mikor te akarod, s úgy, ahogy te akarod. Te szabod meg átváltozásod ütemét, te szabod meg átalakulásod mibenlétét. Olyan határtalanságot fedezel fel, melyben a határok körvonalai téged képviselnek, mit, ha úgy akarod bármikor formálhatod. És ha úgy tetszik, a határokat oda rakod ahova te akarod. Ez nem más, mint a mesteri művészet önmagad mindenségében, önmagad felett. Vannak személyre szabott technikák, és vannak csoportosak is. Csak rajtad áll, hogy utadat egyedül, vagy társakkal teszed...

Vissza a főoldalra