Mielőtt jelentkeznél a tanfolyamokra

Szeretnék egy kicsit írni a tanfolyamaimról, technikáimról. Úgy gondolom, fontos lehet azoknak, akik jelentkezni szeretnének.

Ezek a technikák, legyen az a Test-táca, a Személyiséged-Valósága, vagy a Személyiségek-Tánca, nem megtanulható forma. Persze vannak olyan elemek, melyeket igen. Sőt. Sokat lehet tanulni, de nem abban az
értelemben, ami az általánosságban szerepel.

Ezek a technikák ÉLŐ folyamatok. Ezt úgy értem, hogy bár a tanfolyamok általában napi pár órák, de a valóságban ezek, a tanfolyam megkezdése előtti naptól, a tanfolyam utolsó napjáig a nap 24 órájában teremtenek.

Képzeld azt, hogy elhatározod magad. Elhatározod, hogy részt veszel valamelyiken. Van egy probléma, vagy egy nehézség az életedben, vagy csak egyszerűen elindultál önmagad felfedezésére. Ez a szál benned az elhatározásra szólít fel. Az elhatározásod pedig döntést szül.

Ekkor jelentkezel, és a döntésed érvénybe lép. Attól a pillanattól kezdve, ahogy a döntésed megszületett, éli a jövőt, éli és dolgozza azt, amin épp munkálkodsz.

Mikor ott vagy a tanfolyamon, ez a munka tovább folytatódik. A tanfolyam nem más, mint egy kép, egy élő kép festése, a Te képedé. Te vagy a ceruza, én a kéz, és együttesen megrajzoljuk a festményt. Az élet pedig kiszínezi. Nincs két egyforma tanfolyam. Nincs két egyforma forma. Nem lehet. A Te életedben a Te ok-odnál fogva, a Te elhatározásodból született döntésed hozott el arra a napra. Másnap más ok, más elhatározás, más döntés…

Pontosan azért, mert egy élő kép készül, a Te képed, ott a helyszínen, bár többen vesznek részt, csoportosan, mégis a festmény annyi, ahány ember jelen van. Van egy csoportos is, ami a kis különálló képek készítését segíti.

Tudom, nem írtam le egyszerűen, de egy ilyen élő alkotást szavakban önteni, lehetetlen, képtelenség. Én mégis megpróbálom.

A weben leírtam, hogy aki ezen a tanfolyamon részt vesz, az készüljön fel a változásra. a magocska, ami a lehetőségeidet hordozza, benned ott kicsírázik, és az életben majd kivirágzik. Pont ezért, mert egy élő rendszerben, és egy élő rendszer alapján működő technika, így a kapcsolódás, az eggyé válás, eme rendszer és a te életedből kialakult döntésed, eggyé olvad. Ekkor csírázik a mag.

Az életedben ennek következménye a változás. Mivel a változás magába rántja a megváltoztatni valót, miközben vonzza a már megváltoztatottat, így minden, mit e kettősség magában hord, megéled. Nem könnyű. A változás mindig felborítja a megszokottat, és keresi az új állandót. A forma, mely szétesik darabjaira, majd újra formát ölt. Csak már más az alakja…

Hogy ne csak a szám járjon, megkértem egy pár embert, hogy írják le a tanfolyam alatt megélt élményüket, majd a későbbi változásaikat, és mindent, amiről úgy gondolják nektek hasznos lehet a döntésetek elhatározásához, és meghozatalához.

Még valami. Egyedül a A Név tanfolyam megtanulható. De ott csak egyszer lehet résztvenni ebben az életben. Ha nagyon nem vagy biztos abban, amit ott kaptál, s vittél, még egyszer, de szabályokhoz kötötten lehet csak részt venni. Sem kiadni, sem terjeszteni nem szabad. Mások érdekében.

A személyiségek tánca pedig egy nagyon hatékony és nagyon erőteljes technika. Ezen a tanfolyamon csak a megfelelően felkészültek vehetnek részt, ill. azok, akik már legalább egyszer részt vettek valamelyik tanfolyamomon.

Ezekkel a technikákkal lehetőséged nyílik rálátni a világodra az ismeretlen és az ismert világ határmezsgyéjén táncolva.

MINDEN, – mivel eddig találkoztál, az érzelmektől az élőlényekig, minden, – mit a szemed látott, a füled hallott, a szád ízlelt, minden, – mi mögötte van, mikor láttad és ítélted, mikor hallottad és táncoltad, mikor érezted és kívántad, és azon túl is, mikor mindezek után ,- mikor ítélted, s választottál; mikor táncoltad, s énekelted; mikor kívántad és megkostóltad, és az, – amit választottál; az, amit énekeltél; és az, amit megkostóltál, minden-minden, mit csak ember szóval illet, és azon túl is, a TE VILÁGODAT KÉPEZI!

Felfedezheted világodat, amiben eddig éltél, csak nem láttad. Felfedezheted önmagad határait, és ha nem tetszik, lerakod azokat. -Csak te szabsz neki határt, mi az, amit be akarsz fogadni a világodba, és mi az, amit nem. Megteremtheted magadban mindazt aki vagy, s azt, aki akarsz lenni. Te rakod oda, és te veszed el a határaidat. Szabadság önmagad felett. Kiveszed azt a szeletet a mindenségből, mi csak tetszik neked. Önmagad mesterévé válsz. Minden, mi egyszer az ismeretlen fogalmába tartozott nálad, az egyszerre realítássá lesz. Világodat tágíthatod, s csak te szabsz neki határt, csak, mikor te akarod, s úgy, ahogy te akarod. Te szabod meg átváltozásod ütemét, te szabod meg átalakulásod mibenlétét. Olyan határtalanságot fedezel fel, melyben a határok körvonalai téged képviselnek, mit, ha úgy akarod bármikor formálhatod. És ha úgy tetszik, a határokat oda rakod ahova te akarod. Ez nem más, mint a mesteri művészet önmagad mindenségében, önmagad felett. Vannak személyre szabott technikák, és vannak csoportosak is. Csak rajtad áll, hogy utadat egyedül, vagy társakkal teszed…

Szeretnél Te is részt venni valamelyik tanfolyamon?

Jelentkezz most, vedd fel velem a kapcsolatot!