Kristálymeditáció

A kristálymeditáció nem egy szimpla meditáció!

Igazából nem is meditáció.

Minden embernek van egy személyiség halmaza, ami túlmutat a születés idejétől. Egy halmaz, ami megtestesíti a születésed utáni mintákat, amit felvettél, (ebbe beletartoznak nem csak a közvetlen minták, hanem itt már érvényesül a családi ego, azaz nagypapa, dédpapa, ükszülő, és így tovább a kezdetekig.

Egyénileg, azaz a te fonaladon, a felvett minták a közvetlen szülők, barátok emberek, életed előtti életed mintái, és így tovább a kezdetekig. Beletartoznak a külső hatások reagálására megtörtént csomók, melyek a személyiségedben apróbb-nagyobb változásokat előidézve új minták megjelenésére adnak okot. Idetartoznak a vágyak, amik valós világként élnek a széles létben, melyek hatására, újabb mintákkal gazdagodsz. Idetartoznak a választott-nem választott döntéseid eredményeként megszületett világok hatásaira megjelent minták . És így tovább.

A kollektív halmazba beletartoznak a történelemben megfogant minták, csomók, melyek szintén a te egyéni életedben vernek gyökeret. Illetve minden ember, minden létező mintáinak csoportosulása. Melynek hatására szintén újabb mintákkal gazdagodsz.

Egyébként maga az ego, a személyiség, nem más mint hatás. Egy hatalmas hatás.

Tovább nem vinném ezt a részt.

A kristály segítségével a mintáid életre kelnek. Pezsdülni kezdenek. Így lehetőséged van nem csak a saját életedre, hanem kiterjedtebb valóságodra rálátni. Megélni olyan részeidet, amik számodra láthatatlan erővel hatnak. Kiemelnek a tudatlanságból. Ez a kristálymeditáció mélyebb értelme.

Ezért van az hogy valaki olyan dolgokat is megél a medi alatt, amit még nem tapasztalt, vagy mélyebb, sejtelmes félelmek, érzések jelennek meg, illetve, kiterjedtebb öröm, szeretet érzése.

A jó az egészben, hogy a kristálymeditáció által feltárt minták hatását este, alvó állapotodban regenerálod. Fokozatosan beépül, és Te csak annyit tapasztalsz, hogy valami más lett. Egyéni életedben ez úgy csöpög le, hogy olyan lehetőségeket is meglátsz, amit eddig észre sem vettél.

Vagy olyan dolgokat is meglépsz, amihez nem volt bátorságod.

Emellett érzékenyebb leszel a környezetedre, és felfogod. Valóban felfogod. Érezni fogod merre menj és merre nem. Nyitottabb leszel a világra, megnyugszol.

Lassanként elkezdesz kiemelkedni az emberi korlátozott felfogásból.

És én mit csinálok?

Semmit, és sokat. Ezt nem tudom szavakkal átadni. Talán a legjobb kifejezés rá, hogy összekapcsolódunk

Test Nyújtás – Test Foglalkozás

Ismerd meg a tanfolyam részleteit!