KÉRDÉSEK

2006-ból:

Felhívás Hiututól!

Nem vagyok mindent tudó, nem vagyok mindenható. Bármi, amiben segíteni tudok a saját személyes tapasztalatom eredményeként jött létre. Legyen akár egy személyes beszélgetés, egy kezelés, vagy egy tanfolyam, vagy bármi, mi általam van, csak egy lehetőség. Lehetőség a változásra. Minden, ami életetekben problémát jelent, minden, amivel életetekben küzdötök, azt nektek kell megoldani. Segíteni segíthetek, könnyíteni könnyíthetek. De azt is csak abban, amiben tudok. De a dolgok magasságait és mélységeit nektek kell megismerni, nektek kell végigjárni. Elvenni nem tudom, és nem is akarom. Nem áll szándékomban sorsotok felöl dönteni, nem akarom az egyeduralkodót játszani. Sorsotok a tiétek, e felöl ti döntsetek.

Először is, honnan ez a tudás?

Hogy honnan? Ezt nem nevezném így, hogy tudás. Csak tudatosabban élem az életem. Ezáltal észreveszem a valóság más területét, aspektusait is. De erre mindenki képes lenne. Ez nem kiváltáság. Csak egyszerűen a figyelmem hatására megnyilvánulnak az élet rejtett oldalai is. Ami ma sem állt meg. Újabb és újabb dolgokat fedezek fel ma is, és holnap is biztosan fogok. Erről szól az élet. Ezt szeretem benne.

Mindig újabb és újabb technikákkal, foglalkozásokkal leped meg a népet. Miért kell ez?

Haladok a változással. Az ember napról napra változik. Ha bejárt, lefutott egy kört, áttér a következőre. És mint minden kaput más kulccsal lehet kinyitni. Én is ezt teszem. Újabb és újabb kulcsot adok a kezükbe.

Miről szól egy személyes beszélgetés, mi történik ott?

Hagyom beszélni az illetőt. Legalább valaki az életben meghallgatja. Jó, csak viccelek. De valójában tényleg ez történik. De van még más is. Szokták mondani, hogy minek beszéljen, én úgy is mindent látok. Ez nagy tévedés! Nem látok mindent! Ha mindent látnék. belegondolni is szörnyű. Az maga lenne a halál. Az élet pedig nem erről szól. Az élet a meglepetések és a mindig új és új teremtések csodája, hazája. Az igaz, hogy a dolgokat a maguk valójában (pl. ha valaki egy történt eseményről beszél), úgy ahogy megelevenedik benne képként nem látom. Bár előfordul, vagy csak akkor, ha szükséges, de ezt az élményt meghagyom privátként személyének, szóval képként nem, de sok mást, ami mögötte van. A megélt érzelmeit, hatásait, későbbi következményeit érzelmi, mentális szinten, és ezeknek az energetikai folyamatait egy másfajta látásban megelevenített képi megjelenítéseként. Pont pont pont. Szóval beszél, én hagyom. Igazából, amit mond kizárom elmémből, mondhatjuk úgy is, hogy arra nem figyelek oda. A dolgok mögé nézek és megelevenedik bennem az élő képe. Ebbe az élő képbe minden benne van. Az adott probléma, a problémához vezető út és a problémából kivezető lehetőségek. És így már könnyű a dolgom.

Egy személyes beszélgetés során az illetőtől elsősorban az éppen jelen levő probléma érzelmi szinten lévő érzetének megélési, tapasztalati milyenségéről kérdezem. Ez azért fontos, mert mind a külvilágra kifele irányuló, mind a külvilágtól befele áramló információk leképezésének teljes ismerete az, ami teljes képet adhat az illető belső világáról, önmaga behelyezéséről a külvilágban, avagy elméjének gondolati szinten lévő struktúrájáról. Egyszerűen fogalmazva, rálátásom nyílik a személyes valóságáról. Ezen kép ismeretében a személyes megéléseim tapasztalatai során az általam kialakított, de az ő információja által megformálódott módszereket és technikákat alkalmazom az illető természetes viselkedési, morális mintáinak figyelembevételével, mindezt az egyénre szabottan.

Miféle ez a harmonizációs kezelés, vagy nevezzem inkább masszázsnak?

Nevezd, aminek akarod. Az igaz, hogy a fizikai testen keresztül történik, ezért egy nagyon kellemes, és pihentető érzés a test számára is. Nagyon szeretik. Viszont, mint már mondtam a test hordozza az összes információt az egyénről, amibe belefoglaltatik az éteri testtől az érzelmi testig minden. Ezek különböző energetikai rendszeren működnek, de egymástól elválaszthatatlan összefüggésükben. Ez alkotja az embert. Ha valamelyikben fellép a diszharmónia, fellép a többiben is. Ekkor nem biztos, hogy az adott testi szinten jelenik meg a probléma, lehet, hogy a másik testben tűnik fel láthatóan. Például. Ha valakinek gyomorfekélye van, bizony, lehet, hogy a mentális szinten történt "zárlat", vagy ha valaki az érzelmi szinten akadozik, bizony a mentális, azaz gondolati szinten történt az elcsúszás. Ez a felszínen úgy néz ki, ha valaki kényszeresen fél mondjuk a szívrohamtól, erős negatív kényszeres gondolatokat szül, ami újbóli félelmet gerjeszt, és ez így megy oda-vissza, akkor ennek eredménye lehet, hogy a fizikai testben valóban elkezd fájni a szív területe, vagyis megteremti a tünetet. Ami szintén visszahat a másik két szintre, és egy, még nagyobb ördögi kört futnak be. A testben felgyülemlett feszültség, amit az éteri test hordoz, vele azonos párhuzamában "meghibásodik". És arról ne is beszéljünk, ha valaki a saját életvitelétől jutott erre a körbe-körbe futható körre, amellett, hogy egészségileg már teljesen diszharmonikus, a saját önerejéből a változás csak egyre nehezebb lesz, vagy már nem is tud, mert erejéből kifogyott. Ezért nem csak, hogy harmonizálom, de további napi szintű gyakorlatokkal, vagy egyszerű életmódváltozáshoz szükséges tanáccsal látom el, mi szintén speciális és egyéni. Természetesen az ő jelenlegi életritmusát és egyéniségét számba véve. Így nem feladatként és magára vett kényszerként éli meg. Az elfogadhatósága abban rejlik, hogy az általam belőle kiemelt saját információját építi be a gyakorlatba. Igazából az egész kezelés erről szól. Még mielőtt félreértések lennének, felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy ez a harmonizációs kezelés nem fogja eltüntetni a problémákat. Ez csak egy lehetőséget ad a kezedbe, ami felöl a továbbiakban te döntesz, hogy mit kezdesz vele.

Te, mint nő, hogy fogad el téged a világ, mint tanítót?

Egyre jobban. Most nem csak a nevemben beszéltem. Egyébként egyén válogatja, hogy ki kitől fogad el  segítséget. Egy nő éppúgy hordozhatja a segítségre szoruló ember "megmentő" "információit", mint egy férfi. De ez a másik végletben is igaz. Egy gyermek szintén lehet hordozója, akárcsak egy idős ember. Nincs különbség úgy gondolom.  Egyébként nem tanítok.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem látszik rajtad ez a... Szép vagy, fiatal vagy. Hogy van ez?

Hát így.

Milyen problémával mehetnek hozzád az emberek?

Amilyennel csak akarnak. Ha a hatáskörömön kívül esik, úgyis közlöm vele. Volt olyan, aki öltözködési tanácsért fordult hozzám. Nem találta meg a számára ideális divatot. Azt, amelyikkel a legjobban ki tudja fejezni önmagát és hát ebben is tudtam tanácsot adni. Sőt, egy-két titkot is elmondtam, mégpedig, hogy hogyan lehet ráérezni arra, melyik viselet az, amelyik legjobban ráillik az éppen aktuális személyiségére.

Gyerekekkel is foglalkozol?

Igen, nem állítok korlátokat sem korhoz, sem nemhez.

Hallottam, a párkapcsolati probléma terén is otthonosan mozogsz. Hogy jön ez ide és miben tudsz ez irányban segíteni?

A párkapcsolat az első helyen áll a problémák területén. Szexuális problémák, érzelmi drámák, viták, harcok, gátlások, érzelmi viharok, sírás-rívás, fájdalmas szakítások, elvesztések, félelmek, birtoklás, stb... Szerintem ebben minden benne van.

Párkapcsolatban élsz?

Igen, már igen. Felkészültem rá. Nem mondom, hogy egyszerű, de hát amíg ember az ember, mindig van mit tanulnia. Azt hiszem rabja lettem a szabadságomnak :-)

2008 novemberében született meg első gyermekem, Dávid.

Hogy bírod mindezt?

Ezen még nem gondolkoztam :-)

És mi újság a pénzzel?

Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy elfogadok e mindezért pénzt, s hogy ezt hogyan kezelem le. Persze, hogy elfogadok. Figyelj. Hogy ne csak te kérdezz, én is kérdezek tőled valamit. Szerinted, ha nem fogadnék el pénzt hogyan tudnám mindezt csinálni? :-) -Egyszerű logika. :-)

Befejezésül. Mit üzensz azoknak, akik, ahogy te mondtad az életet már halálként érzékelik?

Nem csak nekik, bárkinek mondom. Bátorság. Ha a mélyben vagy, nézz föl és meglátod a magasságot is.

Vissza a főoldalra