KÉRDÉSEK

Hiutu válaszai 2006-ból

2015-ös válaszok:

Felhívás Hiututól!

Minden, amiben segíteni tudok, a saját tapasztalatom eredményeként jött létre. Minden tanfolyam, foglalkozás, vagy személyes kezelés egy hosszú Megtapasztalt élet eredménye. Nem tudok mindent. Nem ismerek mindent. Mint mindenki, én is fokozatosan válok mesterévé az életnek, a létezésnek. Valóban, talán szélesebb palettával rendelkezem, de csak azért van, mert igyekeztem a „hosszú életek” során. Az ember a maga és mások hibáján keresztül tanul. Én sem voltam, vagyok másképp. Mindazt, amit láttam, éreztem, számotokra egy lehetőségbe csomagoltam. Minden foglalkozásom, ami bár látszólag különbözik, semmiben sem különbözik. A nehézséget, a tapasztalatot, a változást, ami a Ti életetekben történik, Nektek kell végig járni. A döntés és a szabadság szintén a Ti kezetekben van. Mint ahogy a sajátom az enyémben. 

És még egy utolsót szeretnék mondani. Sokkal többet tanulok tőletek, mint ti tőlem. Ez az igazság.

Köszönöm.

Először is, honnan ez a tudás?

Ez nem tudás, hanem tapasztalat. Egy felismert és felfogott ,megélt tapasztalat…

Mindig újabb és újabb technikákkal, foglalkozásokkal leped meg a népet. Miért kell ez?

Népet? Hol élsz? :-)

Haladok a változással. Amellett ahány ember annyi féle. Arról nem is beszélve, hogy az ember napról napra változik. Ha bejárt, lefutott egy kört, áttér a következőre. És mint minden kaput más kulccsal lehet kinyitni. Én is ezt teszem. Újabb és újabb kulcsot adok a kezükbe.

Miről szól egy személyes beszélgetés, mi történik ott?

Hagyom beszélni az illetőt. Legalább valaki az életben meghallgatja. Jó, csak viccelek. De valójában tényleg ez történik. De van még más is. Szokták mondani, hogy minek beszéljen, én úgy is mindent látok. Ez nagy tévedés! Nem látok mindent! Ha mindent látnék. belegondolni is szörnyű. Az maga lenne a halál. Az élet pedig nem erről szól. Az élet a meglepetések és a mindig új és új teremtések csodája, hazája. Az igaz, hogy a dolgokat a maguk valójában (pl. ha valaki egy történt eseményről beszél), úgy ahogy megelevenedik benne képként nem látom. Bár előfordul, vagy csak akkor, ha szükséges, de ezt az élményt meghagyom privátként személyének, szóval képként nem, de sok mást, ami mögötte van. A megélt érzelmeit, hatásait, későbbi következményeit érzelmi, mentális szinten, és ezeknek az energetikai folyamatait egy másfajta látásban megelevenített képi megjelenítéseként. Pont ,pont, pont. Szóval beszél, én hagyom. Igazából, amit mond kizárom elmémből, mondhatjuk úgy is, hogy arra nem figyelek oda. A dolgok mögé nézek és megelevenedik bennem az élő képe. Ebbe az élő képbe minden benne van. Az adott probléma, a problémához vezető út és a problémából kivezető lehetőségek. És így már könnyű a dolgom.

Egy személyes beszélgetés során az illetőtől elsősorban az éppen jelen levő probléma érzelmi szinten lévő érzetének megélési, tapasztalati milyenségéről kérdezem. Ez azért fontos, mert mind a külvilágra kifele irányuló, mind a külvilágtól befele áramló információk leképezésének teljes ismerete az, ami teljes képet adhat az illető belső világáról, önmaga behelyezéséről a külvilágban, avagy elméjének gondolati szinten lévő struktúrájáról. Egyszerűen fogalmazva, rálátásom nyílik a személyes valóságáról. Ezen kép ismeretében a személyes megéléseim tapasztalatai során az általam kialakított, de az ő információja által megformálódott módszereket és technikákat alkalmazom az illető természetes viselkedési, morális mintáinak figyelembevételével, mindezt az egyénre szabottan.

Miféle ez a harmonizációs kezelés, vagy nevezzem inkább masszázsnak?

Nevezd, aminek akarod. Az igaz, hogy a fizikai testen keresztül történik, ezért egy nagyon kellemes, és pihentető érzés a test számára is. Nagyon szeretik. Viszont, mint már mondtam a test hordozza az összes információt az egyénről, amibe belefoglaltatik az éteri testtől az érzelmi testig minden. Ezek különböző energetikai rendszeren működnek, de egymástól elválaszthatatlan összefüggésükben. Ez alkotja az embert. Ha valamelyikben fellép a diszharmónia, fellép a többiben is. Ekkor nem biztos, hogy az adott testi szinten jelenik meg a probléma, lehet, hogy a másik testben tűnik fel láthatóan. Például. Ha valakinek gyomorfekélye van, bizony, lehet, hogy a mentális szinten történt "zárlat", vagy ha valaki az érzelmi szinten akadozik, bizony a mentális, azaz gondolati szinten történt az elcsúszás. Ez a felszínen úgy néz ki, ha valaki kényszeresen fél mondjuk a szívrohamtól, erős negatív kényszeres gondolatokat szül, ami újbóli félelmet gerjeszt, és ez így megy oda-vissza, akkor ennek eredménye lehet, hogy a fizikai testben valóban elkezd fájni a szív területe, vagyis megteremti a tünetet. Ami szintén visszahat a másik két szintre, és egy, még nagyobb ördögi kört futnak be. A testben felgyülemlett feszültség, amit az éteri test hordoz, vele azonos párhuzamában "meghibásodik". És arról ne is beszéljünk, ha valaki a saját életvitelétől jutott erre a körbe-körbe futható körre, amellett, hogy egészségileg már teljesen diszharmonikus, a saját önerejéből a változás csak egyre nehezebb lesz, vagy már nem is tud, mert erejéből kifogyott. Ezért nem csak, hogy harmonizálom, de további napi szintű gyakorlatokkal, vagy egyszerű életmódváltozáshoz szükséges tanáccsal látom el, mi szintén speciális és egyéni. Természetesen az ő jelenlegi életritmusát és egyéniségét számba véve. Így nem feladatként és magára vett kényszerként éli meg. Az elfogadhatósága abban rejlik, hogy az általam belőle kiemelt saját információját építi be a gyakorlatba. Igazából az egész kezelés erről szól. Még mielőtt félreértések lennének, felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy ez a harmonizációs kezelés nem fogja eltüntetni a problémákat. Ez csak egy lehetőséget ad a kezedbe, ami felöl a továbbiakban te döntesz, hogy mit kezdesz vele.

Te, mint nő, hogy fogad el téged a világ, mint tanítót?

Egyre jobban. Most nem csak a nevemben beszéltem. Egyébként egyén válogatja, hogy ki kitől fogad el  segítséget. Egy nő éppúgy hordozhatja a segítségre szoruló ember "megmentő" "információit", mint egy férfi. De ez a másik végletben is igaz. Egy gyermek szintén lehet hordozója, akárcsak egy idős ember. Nincs különbség úgy gondolom.  Egyébként nem tanítok.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem látszik rajtad ez a... Szép vagy, fiatal vagy. Hogy van ez?

Hát így.

Milyen problémával mehetnek hozzád az emberek?

Bármilyennel, nem válogatok, és nem teszek különbséget. Ha nem tudok Neki segíteni megmondom. Csak hogy mondjak valamit és úgy tűnjek, hogy… ez nem az én stílusom.

Van olyan is néha, hogy nem én vagyok az embere. És van olyan is, hogy nem beszélhetek.

Gyerekekkel is foglalkozol?

Még nincs elég tapasztalatom. Ez azután derült ki, hogy gyermekem lett. De figyelek és tapasztalok. Tanulom.

Hallottam, a párkapcsolati probléma terén is otthonosan mozogsz. Hogy jön ez ide és miben tudsz ez irányban segíteni?

A párkapcsolat az első helyen áll a problémák területén. Szexuális problémák, érzelmi drámák, viták, harcok, gátlások, érzelmi viharok, fájdalmas szakítások, elvesztések, félelmek, birtoklás, stb... Szerintem ebben minden benne van.

És igen. Most már bátran kimondom, van bőven tapasztalatom. Nagyon fiatalon, tizenévesen már beléptem a „sorba”. A legkülönfélébb típusokkal találkoztam. Megtanítottak az őszinte gyűlöletre és az őszinte szeretetre. Mára már pedig megtanultam egótlan kapcsolatban élni. Egótlan alatt azt értem ebben az esetben, hogy nincs hatalmi harc, nincs kisördög, ami gerjesztené bennem, bennünk.

Párkapcsolatban élsz?

Igen.

Hogy bírod mindezt?

Vannak erős pillanatok. De nem gondolkodok erről.

És mi újság a pénzzel?

Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy elfogadok e mindezért pénzt, s hogy ezt hogyan kezelem le. Igen, elfogadok. Ha nem fogadnék el az azt jelenté, hogy nem becsülöm önmagam.  Most nem fejtem ki, hogy mit is jelent ez pontosan, és mi köze a pénznek hozzá. Van egy írásom a pénzről, bár még nincs nyilvánossá téve, ha elolvasnád megértenéd.

Ez az egyik. A másik, az időm nagy részét emberekkel töltöm. Ha nem fogadnék el, valami más forrást kellene még találnom mellette. Ami persze lehetetlen, ha az időt nézzük. Nem félek a munkától, bármit megteszek a legnagyobb örömmel, de választanom kell.

Az élet kiváltott. Ha lehet ezt így mondani.

Befejezésül. Mit üzensz azoknak, akik, ahogy te mondtad az életet már halálként érzékelik?

Nem csak nekik, bárkinek mondom. Bátorság. Ha a mélyben vagy, nézz föl és meglátod a magasságot is.

Vissza a főoldalra