A test útja

A test nem más, mint lényünk fizikai, anyagi megtestesülése, mely lehetővé teszi számunkra, hogy ebben a világában, az anyag világában képviselhessük önmagunkat, és tapasztalatainkkal megismerjük, kiteljesítsük lényünket.

A test Útja nem egy szűk, behatárolt utat képvisel.

Te tudod, hogy nem állsz meg a tested fizikai határánál. Nem egy hús-vér anyagi tömb vagy.

Te egy érzelmi, szellemi világgal gazdag, fizikai testtel megáldott teremtmény vagy, sorsoddal a kezedben.

Azért írom, hogy sorsoddal a kezedben, mert az életed, bizony a te kezedben van. Te döntöd el, hogy mi az, amit tapasztalni, megismerni szeretnél, és mi az, amit nem. És azt is, hogy hogyan szeretnéd azt.

Te döntöd el, hogy a könnyebb, vagy a nehezebb utakra lépkedsz e vándorlásod során.

Te döntöd el.

Sokan úgy vannak: Minek tegyek én bármit is magamért, a sors ezt rendelte el nekem. És igen a sors ezt adta. De nem azért, mert elrendelte. Ő csak tálcán nyújtja azt, amit akkor kértél, amikor döntöttél. Amit élsz most, amit megélsz, amit meg fogsz élni. Te döntöttél így. Ezért tűnik neked, hogy a sors irányítása alatt vagy. Nézz mélyebbre, S meglátod, hogy nem így van. Dönts máshogy. Ismerd meg ki vagy. Ismerd meg világod. Fedezd fel lényed.

Ismerd meg magát az Embert.

Az Ember az egyik legcsodálatosabb lény a világmindenségben.

Több az Emberfia, mint Te gondolod. Olyan “csodákra” képes, amit te még csodáknak hívsz. Pedig a csoda maga az ember, a csoda te magad vagy.

Az öngyógyítás, a telepátia az érzékenység az aura látás, a másik gyógyítása, az asztrálutazás, a tudatos álmodás, stb, stb…, nem is megyek bele, szóval minden, mit csak könyvből olvastál, és hitted, hogy csak a kiválasztottak képesek, ott van benned, ott van veled.

Nem. Nem a kiválasztottak kegye ez. Minden ember ezt képviseli, csak a határokkal körbeveszi.

Az életed a te kezedben.

Minél tudatosabb vagy magadra, annál tudatosabban szövöd életed.

A test útja magába foglalja az összes eddigi technikáimat ( test-tánca, személyiséged valósága, stb…,- persze nem abban a formában), az öngyógyítás és a másik ember gyógyításának művészetét, az önmegismerést az érzelmi világodtól a fizikai testedig, a kreativitást – ami a teremtés egy alapja, az érzékeid kiteljesítését, nem beszélve az életed tudatos megéléséhez, irányításához.

A test nem csak a test, hanem a tudatosság útja.

Fokozatában ébredsz öntudatodra, egy olyan úton keresztül, ami lekövethető, rálátható, a tested és a környezeted pedig visszaigazolja mindezt. Ami fontos, mert az embernek nem egy hitet ad, hanem realitássá válik.

E tanfolyamot 3, de egymástól elválasztható, de egymásra épülő hónapra osztottam.  Heti 2 óra, és hónap végén pedig egy csoportos összeülés, melyben megbeszéljük a tapasztalatokat, a hiányokat, mi újabb órát követelhet.

E 3 hónap elegendő lesz arra, hogy ráállj egy olyan pályára, ahol már elindulhatsz, mint önmagad tanítója. A magad mestereként folytathatod utad. Az életed pedig visszaigazolja majd.

A gyakorlati a test energia rendszereit,a test-tudatot speciális nyújtásokat, test-méregtelenítését,öngyógyítást, másik ember gyógyítását, a test magasabb szintre emelését, stb,…sorolhatnám, foglal magába.

Az elméleti az érzelem világunk megismerését, átalakítását, kreativitás, a belső egyensúlyt, a személyiségek tökéletes megismerését, tehát, szellemi-érzelmi tisztulást, transzformálást foglal magába. És sok játék, sok házi feladat.

Természetesen a gyakorlat és az elmélet egymástól elválaszthatatlan, egymásra épülő folyamatok.

A tanfolyam 3 szintből áll, de 3 különböző tartalommal bír, így elválaszthatók. Viszont egymásra épülők a szintek, így mindig az első szinttel kell kezdeni a tanfolyamot.
Egy szint kb 1,5-2 hónap. Ez mindig a csapat haladásától függ.
Mivel akkor lehet a lehető legjobban együtt működni, ha minél kevesebben vagyunk, ezért korlátoztam a létszámot.

A tanfolyam álltalában a délutáni, esti órákban van közös megbeszélés alapján.

Élménybeszámolók

Olvasd el mások írásait A test útja tanfolyamunkról!