A test tánca

Transzformációs „test-tánc”, avagy életünk a testünkön keresztül a zene birodalmában.

Ez egy speciális technika, melynek elsajátítása nem egyszerű. Megtanulni nem lehet, de ha ráérzel, önmagad mesterévé lehetsz alkalmazása alatt a folyamatában. Én csak rávezethetlek, hogy ráérezz az ízére és mikor a folyamat beindult, te sakkozhatsz szabadon a benned lévőkkel. A lényeg, hogy tökéletes szabadsággal bírsz és döntesz a folyamat alatt.

Rengeteg technika létezik a blokkok felszabadításához. A probléma csak ott kezdődik, hogy a felszínre kerülő érzelmi energiával nem tudunk mit kezdeni, a felszabadult energiákat nem tudjuk azonnal átalakítani. Ez azért fontos, mert a blokkok felszabadítása által keletkező energiát el kell vezetni, át kell alakítani, különben visszacsap és még erősebb korlátokat és gátakat épít ki, mint amiből kiindult. Jobb esetben. Ezzel a transzformációs test tánccal lehetőség van az energiák azonnali transzformálásához, így nem áll fenn az előbb említett veszélye.

Hogy ki mit vesz el belőle, illetve ki mit él át a folyamat alatt, az teljes mértékben egyéni.
E gyakorlat tisztító hatása révén lehetőségünk van megadni magunknak az esélyt az életre. A valódi életre…

E technikát 3 különböző, mégis egymásra ható részre, szintre osztottam, a tudatosan vezethető folyamat miatt. Így egy pillanatra sem veszíted el a fonalat és rálátásod lesz önmagadra a benned lévő és a te általad megteremtett világodra. Idő- tered lesz lényed saját korlátaitól való megtisztulására és megélésére.

1. szint – érzelmi blokkok felszabadítása, testünk energiával való feltöltése.
– kiterjedtebb tudatállapot létrehozása, megélése

2. szint – rejtett vagy már aktív vágyak tudatosítása, elősegítése a megteremtésükhöz.

3. szint – szexuális energiánkon, életenergiánkon keresztül önmagunk megélése
– az egység, az egész.

Tegyétek félre a tánc fogalmáról alkotott elképzeléseiteket.

A test tánca nem egy megtanulható koreográfia. Mint olyan, a testnek van egy sajátos tudata. Mikor blokkok felszabadításán munkálkodunk a különböző gyakorlatokkal, a testtel úgymond felvesszük a kapcsolatot, és kezébe adjuk az irányítást, miközben biztonságos kontroll alatt tarthatjuk. Ez úgy néz ki, hogy leszel te, a figyelem, és lesz a test, mint aktív résztvevő, mi tudja melyik az a mozgás, póz, ritmus, stb., amit akkor vesz fel, mikor energetikai eltömítéseket észlel az adott testrészben. Ekkor felszabadul a blokk, és megindul a szabad áramlás. A testben minden általunk elfojtott érzelem- energia ott leledzik, s tömíti el energetikai rendszerünket, mi fizikai és lelki „betegségben” nyilvánulhat meg. Ha hiszitek, ha nem, ha megfelelő tudatossággal ráfigyelnétek a testre, egy egész élet képeit, emlékeit fedezhetnétek fel. Mozizhatnátok egyet. A tanfolyam alatt nem kell, hogy megéld azokat az érzelmi hatásokat, mi blokként van jelen benned. Sőt. Igazából, majdhogynem észre sem veszed, bár ritkán előfordulhat. Ez a technika helyreállítja az egyensúlyt fizikai, szellemi, és lelki téren. És ez a lényeg. Az egyensúly. Ez nem egy ellen technika a dolgoknak és a problémáknak. Nem megtámadja, és kiűzi őket. Dehogy. E technika lényege, hogy nagyon folyékonyan tevékenykedik. Egyensúlyt teremt benned, a problémáid meg maguktól tova mennek.

E technika mindhárom szintjéhez más, a szintnek megfelelő frekvenciájú zene van. Ez egy nagyon fontos momentuma a gyakorlatoknak. Persze ezt később el lehet hagyni. Ennek elsajátítása valóban nem egyszerű. De, ha ráérzel a „lényére”, behelyezheted bárhova az életedbe. Oda, ahova csak akarod.

A test-tánca egy alapszintű technika. Azért mondom, hogy alapszintű, mert vannak erre épülő további technikák, mit még nem hoztam nyilvánosságra. Tudod a test irányítását jelen pillanatban az elme működteti. De az elme irányította cselekvésen túl létezik valami. Valami, mi szintén cselekvés. De már nem az elméből jön. Mit úgy hívnak, a gondolat nélküli cselekvés. És azon túl is létezik valami, de arról majd később…

A Test Tánca tanfolyam időtartama három vagy hat egymást követő nap, napi kettő óra. Nem lehet szinteket ugrani, sem a hiányzást pótolni. Ha megszakítod, a tanfolyamot újra kell kezdened!

A két változat között lényegi különbség nincs.

Kikötések a részvételhez:
– Ha gyógyszert szedsz előre kell jelezned
– 18 életévet betöltött vehet részt
– Állapotos hölgyek nem vehetnek részt

Élménybeszámolók

Olvasd el mások írásait A test tánca tanfolyamunkról!