A Személyiséged Valósága

Hála manapság rengeteg tapasztalt mester tevékenykedik szerte a földön. Ki a megíródott könyvének tartalmával ébreszti fel az embert, ki szavaival nyitja meg a kaput önmagunk fele, ki pedig puszta jelenlétével segíti a folyamatot. Igen ám. De e folyamatnak bizony vannak nehézségei, mivel egyedül kell szembenéznünk, s egyedül kell rájönnünk, hogyan is nézzünk vele szembe.

Mikor elindulsz önmagad útján az első amivel szembesülsz, hogy ezt az utat neked kell kikövezni, az út vonalát neked kell kitaposni. És minden egyes kő letétele előtti akadályt neked kell megoldani. És erre, mikor a döntés önmagad megismerésére megszületett benned, nem számítottál.

Azt írják. Szeresd magad. Légy tudatos cselekedetedre. Figyelj. Fogadd be érzelmeidet. Engedj a változásnak. Stb… Igen ám. De ott van a kérdés. Hogyan? Hogyan kell figyelni magam? Hogyan legyek tudatos cselekedeteimre? És hogyan kell befogadnom érzelmeimet?

Sok kérdés, mi választ vár. Sokan e nehézsége miatt feladják. Vagy mire rájön, erejéből kifogyva rogyott össze. Vagy olyan tévutakat rak le, mely még nagyobb zűrzavart okoz, mint előtte.

Hogy ez ne következzen be, A Személyes Valóságod, avagy személyiséged tánca tanfolyamban olyan technikákat állítottam össze, melynek gyakorlata alatt lehetőséged lesz meglátni saját elméd ritmusát, struktúráját,minek eredményeképp kialakíthatod saját stratégiádat önmagad felfedezéséhez.

MINDEN, – mivel eddig találkoztál, az érzelmektől az élőlényekig, minden, – mit a szemed látott, a füled hallott, a szád ízlelt, minden, – mi mögötte van, mikor láttad és ítélted, mikor hallottad és táncoltad, mikor érezted és kívántad, és azon túl is, mikor mindezek után ,- mikor ítélted, s választottál; mikor táncoltad, s énekelted; mikor kívántad és megkóstoltad, és az, – amit választottál; az, amit énekeltél; és az, amit megkóstoltál, minden-minden, mit csak ember szóval illet, és azon túl is, a TE VILÁGODAT KÉPEZI! Felfedezheted világodat, amiben eddig éltél, csak nem láttad. Felfedezheted önmagad határait, és ha nem tetszik, lerakod azokat. – Csak te szabsz neki határt, mi az, amit be akarsz fogadni a világodba, és mi az, amit nem. Megteremtheted magadban mindazt aki vagy, s azt, aki akarsz lenni. Te rakod oda, és te veszed el a határaidat. Szabadság önmagad felett. Kiveszed azt a szeletet a mindenségből, mi csak tetszik neked. Önmagad mesterévé válsz. Minden, mi egyszer az ismeretlen fogalmába tartozott nálad, az egyszerre realitássá lesz. Világodat tágíthatod, s csak te szabsz neki határt, csak, mikor te akarod, s úgy, ahogy te akarod. Te szabod meg átváltozásod ütemét, te szabod meg átalakulásod mibenlétét. Olyan határtalanságot fedezel fel, melyben a határok körvonalai téged képviselnek, mit, ha úgy akarod bármikor formálhatod. És ha úgy tetszik, a határokat oda rakod ahova te akarod. Ez nem más, mint a mesteri művészet önmagad mindenségében, önmagad felett. Szép napot, Hiutu

A személyiséged valósága foglalkozás minimum 2 óra hosszú. Első órában a figyelem-tudatosság-tudatos befogadás, és az ahhoz kapcsolódó gyakorlatok, technikák, a második órában pedig maga a tánc, mi hol szabad, hol vezetetett.

A foglalkozások egymásra épülő, de önmagában is elvégezhető gyakorlatokból állnak, így alkalmanként is részt vehetsz rajtuk. Sőt, ha nem akarsz a második órában részt venni, mert nem a tied a tánc, vagy bármilyen okból, azt is megteheted.

A foglalkozásra kizárólag 18. életévét betöltött vehet részt. További részletesebb infót a jelentkezőknek küldöm el.

Bejelentkezni a hiutu@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 227 1087 telefonszámon lehet.

Különleges Teremtő Kristálymeditáció

Ismerd meg a tanfolyam részleteit!